Logo Profundum Kropsterapi gennemsigtig

"Hvor der ikke er bevægelse, er der smerte, hvor der er bevægelse, er der ingen smerte" - Citat fra Traditionel Kinesisk Medicin.


Træning er noget af det, der er vigtigt at få indkorporeret i hverdagen. Bevægelse af enhver art (gang, løb, svømning, cykling m.v.) er med til at styrke vores kredsløb samt bevæge lymfevæsken, som er kroppens kloaksystem, da det ikke selv har en pumpefunktion, som f.eks. blodet har via hjertet. Samtidig er bevægelse en vigtig brik i kampen mod stress, angst, depression og andre livsstilssygdomme.

Kropsterapeutisk træning baserer sig på at få brugt og bevæget kroppens led, således at spændinger forsvinder og skævheder bliver korrigeret. Træningen er samtidig en form for selvbehandling, da den arbejder med kroppens meridianbaner og zonepunkter. Åndedrættet har også her stor betydning, for at hjælpe kroppen til at kunne give slip.

Kropsterapeutisk træning er ikke noget, du får store muskler af, men til gengæld kan du glæde dig over en bevægelig krop med færre smerter.

Herunder er nogle eksempler på, hvad der bl.a. indgår i træningen. Til sidst er der en serie med fodøvelser samt nogle fulde  træningspas og strækøvelser.


God fornøjelse!

Fodøvelser - 9 min.

Stress træning - 18 min.

Body SDS træning - 80 min.

Kropstræning - 18 min.

Grundtræning - 12 min.

Træning for kontorfolket - 25 min.

Grundtræning - 30 min.

Udstrækning - 36 min.

Rygøvelser - 18 min.

Fodøvelser - hel session - 40 min.

Træning m. fokus på skuldre - 30 min.

PROFUNDUM KROPSTERAPI


Kyse Bygade 28, 4700 Næstved


Tlf.: 20683020


Mail: profundumkropsterapi@gmail.com

Jeg bestræber mig altid på at skabe et trygt og sikkert rum til klienten. Du bliver mødt lige der hvor du er, med alt hvad du indeholder.

Logo certificeret totum kropsterapeut hvid baggrund

ÅBNINGSTIDER


Man - Fre: 16:00 - 18:30

Ophavsret © Profundum Kropsterapi 2023, Alle rettigheder forbeholdes