Logo Profundum Kropsterapi gennemsigtig
Kropsterapeut behandler klients øvre ryg med tryk fra albue

Behandling

En kropsterapeutisk behandling hos mig kan være af forskellig længde, men vil altid starte med en indledende samtale for at klarlægge dine udfordringer og behov. 

Behandlingen foregår som udgangspunkt på en briks iklædt undertøj og med et tæppe over dig. Når jeg behandler en kropsdel afdækker jeg denne og efterfølgende bliver den tildækket igen. Er du ikke komfortabel med at ligge afklædt, kan behandlingen også foregå påklædt. Vær da blot iført løstsiddende tøj.

Jeg benytter mig af teknikker fra bl.a. massage, osteopati, akupressur, zoneterapi m.v. for at arbejde med de spænd og blokeringer, der måtte ligge i kroppen. Jeg arbejder også med åndedrættet, så klienten kan få kontakt til kroppen og dæmpe et evt. stresset nervesystem.


Det er vigtigt at pointere, at kropsterapi IKKE er et quickfix. Der er meget få udfordringer eller skavanker, der går væk ved en enkelt behandling.


Derfor vil det være nødvendigt, at klienten er villig til at indgå i et forløb, samt at foretage ændringer i sin hverdag, for at få et fuldt udbytte af behandlingerne.

FØRSTE KONSULTATION - 60 MIN.

300,-

Ved første konsultation vil der blive brugt god tid på indføring i din historik og dine problemstillinger. Jeg stiller dig nogle spørgsmål og foretager en undersøgelse. Dette er for at kunne give dig den bedst mulige behandling fremadrettet.

NAKKE & SKULDRE - 30 MIN.

300,-

Kortere men effektiv behandling, der har fokus på ovennævnte områder. En kortere behandling kan være en mulighed, når problemet f. eks. lige er opstået

GRAVIDE - 60 MIN.

500,-

Behandling kan være til stor gavn, da graviditet kan være en ekstra belastning for kroppen og kan opleves som muskelspændinger, låsninger, ophobning af væske, iskiasproblemer m.v.

KROPSTERAPI - 60 MIN.

500,-

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform til det moderne menneske, som døjer med smerter og spændinger i kroppen forårsaget af f.eks. manglende bevægelse, overbelastning eller en hektisk hverdag.

RYG OG LÆND- 30 MIN.

300,-

Kortere men effektiv behandling, der har fokus på ovennævnte områder. En kortere behandling kan være en mulighed, når problemet f. eks. lige er opstået

Hormonelle system - 90 MIN.

700,-

Hvis du ved eller tænker, at dine symptomer skyldes ubalance i det hormonelle system, du oplever migræne, blødningsforstyrrelser, hedeture, m.v., så er denne behandling til dig.

PROFUNDUM KROPSTERAPI


Kyse Bygade 28, 4700 Næstved


Tlf.: 20683020


Mail: profundumkropsterapi@gmail.com

Jeg bestræber mig altid på at skabe et trygt og sikkert rum til klienten. Du bliver mødt lige der hvor du er, med alt hvad du indeholder.

Logo certificeret totum kropsterapeut hvid baggrund

ÅBNINGSTIDER


Man - Fre: 16:00 - 18:30

Ophavsret © Profundum Kropsterapi 2023, Alle rettigheder forbeholdes